Thursday, February 11, 2010

Maraton Kadri koduradadel.

07.02.10. sai läbitud 44 km Pariisi mägedes. Ehk teisisõnu toimus Tamsalu Neeruti maraton. Ja kuna maraton toimus Kadri aia taga, siis läksime Kristjaniga kohale juba eelneval õhtul. Olukord tundus palju parem, kui Viru maratoni ajal, sest teed olid lumest puhtad ja tähed särasid taevas. See muidugi näitas, et öö tuleb külm, kuid Kristjani sõnul sõidupäeval pilvitab ja on soojem.
Hommikune ärkamine ilma äratuskellata oli südantsoojendav. Moraal sai tugeva süsti veel hommikulauas koos pudruga ja stardihetkeks oli kõrgtase saavutatud. Siin ka fotod, mis tehtud enne starti.
Heiki, kes eelneva info järgi seekord startima ei pidanud, oli ka stardis. Keegi sõbramees oli autojuhiks hakanud.
Start kell 11.00 Põllul tõmmati stardirivi laiali, pulsi 183 peale ülesse, kuid sõit sujus. Kuni esimese joogipunktini ei olnud mingit probleemi seltskonnas püsida, kuid siis läksid rajad pehmeks ja minu tempo langes. Pariisi mäed said seekord rahulikult võetud ja kuni 15 km enne lõppu sujus sõit omas rahulikus tempos. Siis hakkas aga küünarnukk valu tegema ja rahvast hulgi mööduma. 3 km enne lõppu sai mind Kadri kätte ja nii kujuneski Kadrile kaotus pooleminutiliseks. Muidugi oli tegemist Kadril koduraja eelisega ja selle kasutas ta ka suurepäraselt ära. Sauna ja kõhutäie eest pererahvale suur aitähh!
Seiklusporri pere parimad suusatajad olid aga lõppprotokollis esimese saja sees. Andreas unustas ainult ajavõtukiibi pele panemast, nii ei leiagi teda veel protokollist.
Maratoni järelkajana sai tehtud ettepanek - kolmapäeviti Tähtveres suusatrenni teha. Sellel kolmapäeval oli seiklusporri perest Kadri ja Aivar esindatud.

No comments: