Sunday, January 17, 2010

Võistlused 2009 Sügishooaeg.

Sügishooaeg sai avatud 15 august. A.S matkavõistlusega Ööbikuorus. Kaaslasteks Kaido ja Aigar.
Saadud kogemused olid järgnevad: Kaarti ei tasu kunagi uskuda- see võib olla korraldaja teadlik šabotaaš. Kui on võimalik rattaga minna läbi metsa või maanteed pidi, tuleb minna maanteed pidi. Ja kui ollakse kooma rabeletud, siis matemaatilised arvutused tuleb korduvalt üle kontrollida.
Sügishooaja jätkuks sai 5 septembri XDream Tabasalus. Selle võistluse kõige tabavama nimetuse andis Leivo. Tema nimetas seda võistluseks Tallinna lähedases Parkmetsa.
Võitlesin koos Aigari ja Rainiga. Kogemused mis saime olid ääretud: Rulluisk vajab harjutamist. Meres sumpamine ei ole naljaasi. Kaldajooks ja kanuusõit ei ole alati vahetusvõrdsed. Sogane karjäärivesi ei avalda põhjakarisid. Lõpetasime praktiliselt kontrollaja lõpus ja lugesime võistluse õnnestunuks.
Järgnev füüsiline pingutus oli 20 sept. Tartu Rattaralli. Raske. Rada oli mõnes kohas päris pehme. Aga läbisin ilma vigastuste ja tehniliste äparusteta.
Sügishooaja viimaseks seikluseks jäi 26 sept Kõrvemaa rattasõit. Läbisin mitteametlikult, lihtsalt sõbrale pakkusin seltsi. Aga sõit meeldis ja päev oli kordaläinud.
Sellega lõppes ka sügishooaeg.

No comments: