Monday, October 27, 2008

Nädalavahetuse jooksud.

Laupäeval sai osa võetud KoKu jooksust Moostes. Muidu läks kõik hästi, kuid ei ole veel valmis 100% ajast jooksma http://kobras.polvamaa.ee/KOKU2008/results.htm . Kukkumine ja mahajäämine toimus kolmanda kaardi sooületuse käigus. Mõningaid pisivigu oleks võinud ka lõpupoole vältida. Aga aitäh Kaidole, kes metsast välja vedas.
Jooksu lõpuosas hakkasid jalad krampi kiskuma, üle puude ronides, üle kraavi hüpates. Ja huvitaval kombel, mitte ainult sääred, vaid ka tallaalused. Kui peale jooksu sokke vahetasin, siis jalgasaamine osutus üsnagi keerukaks. Iga soki sentimeetri peale pidi jala kaks korda välja sirutama.
Pühapäeval oli ärevus hinges. Olen püüdnud igal aastal osa võtta Jänese Matkaraja jooksust. Aga laupäevane KoKu jooks veel keres. Läksin siis väriseva jalaga starti ja hakkasin rahulikult jooksma. Ja ei olnudki kõige hullem. Tempo sobis ja kustumist ei tekkinud. Mis häiris mind ennastki, oli see, et jooksmine toimis tsüklilisena: Kiirendus- rahulik- Kiirendus-rahulik. Aga lõppkokkuvõttes kolmas koht ''Veterani'' kohta pole paha. Ega need Sõudjadpoisid ka kehvast puust ole.
Ühesõnaga : kordaläinud nädalavahetus.

No comments: